Uw eigen mini-spa na installatiewerk en een badkamerrenovatie

Soms is een badkamer maar een paar vierkante meter groot en moeten we ingenieus omgaan met de beperkte ruimte. Een andere keer is er genoeg plek voor het hele gezin maar verdienen de badkamermeubels wel een upgrade. Hoeveel ruimte er ook is in de badkamer, wij zorgen ervoor dat het een plek wordt waar u een momentje voor uzelf kunt hebben. Zo wordt het uw eigen mini-spa.

Badkamerrenovatie- en installatie

Een regenwaterdouche, een plek voor de wasmachine, een wasbak die de hele breedte van de badkamer beslaat: hoe wilt u de badkamer inrichten? Wilt u alles vervangen en een nieuwe badkamer of met een paar kleine aanpassingen een groots effect creëren? Bespreek met ons uw ideeën en we gaan voor u aan het werk.

NEEM CONTACT OP

Tegelwerk

Misschien wilt u niet de hele badkamer renoveren maar alleen de tegels vervangen. Geen probleem voor onze installateurs. Kleine, grote, opvallende, bijzondere of neutrale tegels: het kan uw badkamer een totaal andere uitstraling geven. Wij gaan er graag mee aan de slag.

Vloerverwarming

Net uit bed, nog half slaperig loopt u richting de badkamer. Met de eerste stappen op de tegelvloer lopen de rillingen over uw rug. Oef, wat koud zo op de vroege ochtend. Daar is natuurlijk wat aan te doen. Kies voor heerlijke vloerverwarming en laat het aanleggen door J. van Leeuwen Installatietechniek.

Bosch-logo Plieger logo Radson-logo Nefit-logo Remaha-logo Technische Unie-logo Vaillant-logo Wasco logo

Voor installatiewerk in regio Roosendaal, Breda en Bergen op Zoom.