klusjesman Breda

Uw eigen mini-spa na installatiewerk en een badkamerrenovatie

Soms is een badkamer maar een paar vierkante meter groot en moeten we ingenieus omgaan met de beperkte ruimte. Een andere keer is er genoeg plek voor het hele gezin maar verdienen de badkamermeubels wel een upgrade. Hoeveel ruimte er ook is in de badkamer, wij zorgen ervoor dat het een plek wordt waar u een momentje voor uzelf heeft. Zo wordt het uw eigen mini-spa. 
 

Badkamerrenovatie- en installatie

Een regendouche, een plek voor de wasmachine, een wasbak die de hele breedte van de badkamer beslaat: hoe wilt u de badkamer inrichten? Wilt u alles vervangen en een nieuwe badkamer of met een paar kleine aanpassingen een groots effect creëren? Bespreek met ons uw ideeën en we gaan voor u aan het werk. 

installateur Breda

Tegelwerk

Misschien wilt u niet de hele badkamer renoveren maar alleen de tegels vervangen. Geen probleem voor onze installateurs. Kleine, grote, opvallende, bijzondere of neutrale tegels: het kan uw badkamer een totaal andere uitstraling geven. Wij gaan er graag mee aan de slag. 

Vloerverwarming

Net uit bed, nog half slaperig loopt u richting de badkamer. Met de eerste stappen op de tegelvloer lopen de rillingen over uw rug. Daar is natuurlijk wat aan te doen. Kies voor heerlijke vloerverwarming en laat het aanleggen door J. van Leeuwen Installatietechniek.