dakdekker Breda

Meer dan een klusjesman voor de regio Roosendaal, Breda en Bergen op Zoom

Klusjesmannen? Nee, we zijn meer dan dat. Als installateur zorgen we ervoor dat u nog meer geniet van uw woning. Want u kunt het wel inrichten naar uw smaak, maar als er geen water uit de kraan komt, het dak lekt en de muren grauw in plaats van wit zijn, dan woont u er niet zo fijn als u wilt. Daar doen we met ons installatiewerk graag wat aan. 
 

Onderhoud

U zit er het liefst warmpjes bij. Voor onderhoud en service aan de CV-ketel gastoestel (kachels, boilers, heaters, luchtverwarming en luchtafzuiging  en warmte terug winning)?, neemt u daarom contact met ons op. Wij helpen u graag. Bel 0165-550518 of 06-12692662.

Installatiewerk

We hebben veel ervaring met verschillende soorten installatiewerk. Of het nu gaat om onderhoud en service van elektra, cv-ketelinstallatie of er een gasleiding, lood- of zinkwerk aangelegd moet worden, onze installateurs zorgen ervoor dat alles weer tiptop in orde is.

Loodgieterswerkzaamheden

Een vieze rioollucht of verstopte afvoer: zaken waar u een loodgieter voor nodig heeft zijn meestal geen klussen die u lang laat liggen. Met onze mobiele ontstopper en camera kunnen we ook gemakkelijk in appartementen en flatgebouwen aan het werk. Voor onder meer het doorspuiten van de riolering en lekkages, belt u 0165-550518. 

Restauratie

Moet er na een storm, lekkage of ander ongemak iets gerestaureerd of gerepareerd worden? Wij voeren vele herstelwerkzaamheden uit. Of we nu het dak op moeten of een lekkage moeten verhelpen. Wij zijn van alle markten thuis.

Dakdekker en zinkwerk in Roosendaal

Voor het vervangen van lood en het leggen van EPDM-dakbedekking, neemt u contact op met onze installateurs. Naast het aanleggen van dakbedekking voeren we ook dakrenovaties uit. Voor het verhelpen van lekkages kunt u ook contact met ons opnemen.

Badkamerrenovatie

Wilt u uw badkamer vervangen? Met een paar kleine aanpassingen kunt u een groots effect creëren. Bespreek met ons uw ideeën en we gaan voor u aan het werk.