Meer dan een klusjesman voor de regio Breda en Roosendaal

Klusjesmannen? Nee, we zijn meer dan dat. Als installateur zorgen we ervoor dat u nog meer geniet van uw woning. Want u kunt het wel inrichten naar uw smaak, maar als er geen water uit de kraan komt, het dak lekt en de muren grauw in plaats van wit zijn, dan woont u er niet zo fijn als u wilt. Daar doen we met ons installatiewerk graag wat aan.

Installatiewerk

Installatiewerk

We hebben veel ervaring met verschillende soorten installatiewerk. Of het nu gaat om onderhoud en service van elektra, de cv-ketelinstallatie of er een gasleiding, lood- of zinkwerk aangelegd moet worden, onze installateurs verhogen uw woongemak.

BEKIJK EERDERE PROJECTEN

Loodgieters

Loodgieterswerkzaamheden

Een vieze rioollucht of verstopte afvoer: zaken waar u een loodgieter voor nodig heeft zijn meestal geen klussen die u lang laat liggen. Met onze mobiele ontstopper en camera kunnen we ook gemakkelijk in appartementen en flatgebouwen aan het werk. Voor onder meer het doorspuiten van de riolering en lekkages, belt u 0165-550518.

MOET ER IETS IN DE BADKAMER GEBEUREN?

Dak

Dakdekker in Roosendaal

Voor het vervangen van lood en het leggen van EPDM-dakbedekking, neemt u contact op met onze installateurs. Naast het aanleggen van dakbedekking voeren we ook dakrenovaties uit.

SNEL EEN DAKDEKKER NODIG?

Restauratie

Moet er na een storm, lekkage of ander ongemak iets gerestaureerd of gerepareerd worden? Wij voeren vele herstelwerkzaamheden uit. Of we nu het dak op moeten of een lekkage moeten verhelpen.

VRAGEN? NEEM CONTACT OP

Stucadoor

Schilder- en stucwerk

Een nieuwe kleur op de muren en een nette afwerking van het stucwerk. J van Leeuwen Installatietechniek is niet alleen te benaderen voor loodgieters- en installatiewerk. Onze ervaren schilders zorgen voor een frisse lik verf op de muren en het plafond.

Cv-ketel

U zit er het liefst altijd warmpjes bij. Voor onderhoud en service aan de cv-ketel neemt u daarom contact met ons op. Een klus aan het gastoestel (kachels, boilers, heaters, luchtverwarming en luchtafzuiging)? Vragen op het gebied van warmteterugwinning? Bel 0165-550518.

Bosch-logo Plieger logo Radson-logo Nefit-logo Remaha-logo Technische Unie-logo Vaillant-logo Wasco logo

Voor installatiewerk in regio Roosendaal, Breda en Bergen op Zoom.